Prime Agency on priimaa!

Prime Agency on monipuolinen tapahtumatalo, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita tuotannoista kutsuvierastilaisuuksiin. Meillä on käytössämme huippuammattilaisia eri aloilta, jotka takaavat tapahtumiesi sujuvan ja vaikuttavan toteutuksen.

Näyttelijät ja mainoskasvot

Jukka Rasila

Lue lisää

Jukka Rasila on suomalainen näyttelijä joka on noussut kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen saavuttaneiden taiteilijoiden joukkoon pitkän ja monipuolisen uransa ansiosta. Hänen lahjakkuutensa näyttelijänä ja monipuolisuutensa eri rooleissa on tehnyt hänestä arvostetun nimen niin teatteri-, elokuva- kuin televisiokentälläkin.

Rasila on tunnettu roolitaidostaan ja kyvystään eläytyä erilaisiin hahmoihin, olivat ne sitten komedian, draaman tai jännityksen sävyttämiä. Hänen esiintymisensä ovat aina vakuuttavia ja rohkeita.

Jukka Rasila on työskennellyt useiden merkittävien ohjaajien kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla. Hänen monipuolisuutensa näyttäytyykin laajana roolivalikoimana, johon kuuluu niin draaman syvyyksiä kuin komedian kirkkaita hetkiäkin. Rasila onkin onnistunut luomaan ikimuistoisia hahmoja, jotka jäävät katsojien mieliin pitkäksi aikaa.

Lisäksi Rasila on osoittanut kykynsä myös teatterin lavalla, missä hän on näytellyt monissa merkittävissä produktioissa. Hänen taitonsa kääntää näytelmäteksti eläväksi ja koskettavaksi esitykseksi on saanut yleisön ja kriitikot vakuuttumaan kerta toisensa jälkeen.

Jukka Rasila on ansainnut paikkansa suomalaisen näyttelijäkunnan kärjessä omistautuneella työllään ja poikkeuksellisella lahjakkuudellaan.

Hänen panoksensa suomalaiseen kulttuuriin ja taiteeseen on korvaamaton, ja hänen uransa jatkuu edelleen vahvana, tuoden iloa ja inspiraatiota katsojille ympäri maailman.

Sonja Sorvola

Lue lisää

Sonja Sorvola – Showreelit (Suomi, Englanti)

Portfolio (Suomi)
Lataa tästä

Sonja Sorvola on todellinen show-alan moniosaaja.

Hänellä on yli 15 vuoden kokemus näyttelijänä isoista musikaaleista Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa, UIT:ssa ja Tampereen Työväen Teatterissa sekä pienistä vapaan kentän tuotannoista.

Hän tekee ääni- ja dubbaustöitä useammalle studiolle sekä Suomessa että kansainvälisesti ja hänellä on myös oma kotistudio. Hänen VO-asiakkaitaan ovat mm. Nike, Danske Bank, Kiilto ja Depend Cosmetics.

Tapahtumapuolella hän on juontanut ja emännöinyt kaikenlaista firman sisäisistä koulutuspäivistä televisioituihin gaaloihin.

Hän on käsikirjoittanut ja tuottanut ohjelmaa mm. Finnairille ja Suomi-Kiina-seuralle. Hänellä on natiivi englanti, ja usein hän tekeekin näitä töitä englanniksi KV-asiakkaille tai kun suomalainen asiakas järjestää tapahtuman ulkomailla.

Tuure Taskinen

Lue lisää

Tuure Taskinen – Showreel

Tuure Taskinen on suomalainen näyttelijä ja malli.

Hän on esiintynyt tunnetuissa tuotannoissa, kuten ”Häräntappoase”, ”Pohjolan laki” ja ”Salatut elämät”, tehden vaikutuksen katsojiin rohkeilla ja vakuuttavilla esityksillään.

Tuuren intohimo näyttelemiseen näkyy hänen työssään ja hän on jatkuvasti valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja tutkimaan erilaisia rooleja.

Hänen kykynsä muuntautua erilaisiin hahmoihin tekee hänestä monipuolisen näyttelijän, joka voi tuoda elämää mihin tahansa rooliin, olipa se sitten draama, komedia tai trilleri.

Ushma Olava

Lue lisää

Ushma Olava on monipuolisen kokemuksen omaava ammattinäyttelijä, jonka ura on Teatterikorkeakoulun jälkeen vienyt niin teattereiden lavoille kuin kamerankin taakse. Viimeisimpinä töinään Ushma on näytellyt MTV3:n ja Yellow Film & TV:n tuottamassa viihteellisessä Putous-sarjassa vuosina 2023 ja 2024 sekä Suomen Komediateatterin Ilta Pilalla-revyyssä Helsingin Peacock-näyttämöllä syksyllä -23. Lisäksi Ushman komediennetaitoja on voinut nähdä mm. sarjoissa Aikuiset sekä Rakkaat Lapset. Laulavana näyttelijänä hänet on nähty myös musikaaleissa Waitress sekä Nunnia ja Konnia Lahden kaupunginteatterissa. Mielikuvituksensa rajoja Ushma venyttelee improvisaatioteatteri Stella Polariksen riveissä.

Maaliskuussa 2024 Ushma Olava palkittiin vuoden ääninäyttelijänä RadioMedian Kaikugaalassa. Ushmalla on pitkä ja vankka kokemus mainos- ja kanavaspiikkerinä sekä lukuisten animaatioiden dubbaajana. 

Iloisen luonteensa, vahvan ammattitaitonsa ja monipuolisuutensa takia Ushma solahtaa luontevasti eri työryhmiin ja tilaisuuksiin. 

Noa Lange

Lue lisää

Noa Lange – Showreel

Noa Lange on suomalainen näyttelijä ja artisti, jonka energinen ja positiivinen persoona välittyy yleisöön jopa ruudun läpi. Hän on luonteikas esiintyjä, joka osaa ottaa yleisön huomioon ja pitää heidät kiinnostuneina.

Noa on saavuttanut suosiota eri TV-sarjoissa, kuten Häräntappoase, UTÖ ja Savela. Lisäksi hänet tunnetaan musiikillisista saavutuksistaan Spotifysta, missä hänet löytää nimellä Lage.

Noa Langen muusiikkiin voit tutustua tästä

Mia Ehrnrooth

Lue lisää

Mia Ehrnrooth, näyttelijä, vaikuttaja, malli ja yrittäjä. 

Kolmikielinen: Suomi, Ruotsi Englanti. 

Brand ambassador brändeille kuten Lancome ja Garnier. 

Tunnettu mediapersoona ja kansikuva malli kuten fit lehti ja elle.  

Kansainvälinen ura: Työskennellyt Suomessa, Ateenassa, Milanossa, Los Angelesissa ja New Yorkissa. 

Kokemusta laajasti niin näyttelijän ja juontotöistä. Live- lähetyksiä, tapahtumia, paneelikesusteluiden moderointia ja sisältötuotantoa tien päältä uutis medioille video muodossa. 

Suositun Charlie Goes To nais yhteisön perustaja. 

Tero Tiittanen

Lue lisää

Tero Tiittanen – Showreel

Tero Tiittanen on todellinen kulttuurin ja median sekatyömyyrä.

Vahvan näyttelijätaustan lisäksi hän juontaa tapahtumissa, radiossa ja tekee podcasteja.

Tero kirjoittaa myös näytelmiä ja kirjoja, sekä kehittää tv-ohjelmakonsepteja. Instagramissa hän viihdyttää sketseillään ja humoristisilla ajatuksillaan alati kasvavaa, lähes 80000 seuraajan joukkoa. Uusimpana aluevaltauksena Terolla on stand up/roast. Hän onkin jo lyhyessä ajassa ehtinyt useammassa tapahtumassa roustata yritysjohdon ja sen myötä työntekijät naurusta solmuun.

Tiia Weckström

Lue lisää

Tiia Weckström – Showreel

Tiia Weckström on suomalainen näyttelijä, joka tunnetaan roolistaan Aino Forssina päivittäisdraamasarjassa Salatut Elämät. Ennen tätä rooliaan hän on esiintynyt monissa muissa tuotannoissa, kuten uutistenlukijana Ruudun alkuperäissarjassa Piiritys ja Evelyninä komediasarjassa Onnela.

Elokuva-alalla Weckström on näytellyt muun muassa rakastajattaren roolia elokuvassa Tuomion Saari ja Lindan roolia kansainvälisessä urheiluelokuvassa Faster. Lisäksi hän on esiintynyt pienemmissä rooleissa Salatuissa Elämissä ja sketsiryhmä Biisonimafian tuotannoissa.

Tulevaisuudessa Weckströmillä on luvassa lisää elokuvarooleja. Ennen televisio- ja elokuvaroolejaan hän esiintyi Kuopion ylioppilasteatterissa Kultainen Vasikka -näytelmässä ja kilpaili Silent Library -kisailuohjelmassa. Näyttelijän polku alkoi Tampereen kansanopistossa, jossa hän opiskeli näyttelijäntyötä.

Eero Herranen

Lue lisää

Eero Herranen on suomalainen näyttelijä.

Suurelle yleisölle ja etenkin monille nuorille sosiaalisesta mediasta tuttu positiivisen elämänilon lähettiläs Eero Herranen on elävä esimerkki siitä, miten ongelmat ja haasteet käännetään mahdollisuuksiksi ja harmaat päivät aurinkoisiksi.

Some-vaikuttajana toimimisen lisäksi Eero on ammatiltaan näyttelijä, juontaja, yritysvalmentaja ja malli.

Eero rohkaisee haaveilemaan, unelmoimaan ja ennen kaikkea antaa luvan nauttia elämästä.

Miikka J. Anttila

Lue lisää

Kuva: Henni Pitkänen

Miikka J. Anttila – showreel

Miikka J. Anttila on hurmaava kokenut esiintyjä ja juontaja sekä kunnostautunut näyttelijänä.

Hän on näytellyt niin teattereissa, elokuvissa kuin tv-sarjoissa sekä lukuisissa mainoksissa.

Juontajana pienet ja suuret tapahtumat ovat tulleet tutuiksi ammattilaispäivistä gaaloihin.

Matti Onnismaa

Lue lisää

Matti Onnismaa on vuodesta 1986 toiminut ammattinäyttelijä, joka on tunnettu myös teatteri- ja ääninäyttelijänä sekä spiikkerinä.

Hän on näytellyt lukuisia keskeisiä sivurooleja mm. elokuvissa Nimby, Kuolleet lehdet, Peluri sekä Vares-elokuvat, mutta hänellä on ollut myös runsaasti päärooleja lyhytelokuvissa sekä päärooli elokuvassa Armomurhaaja. Tunnetuimpia sarjoja, joissa hän on ollut mukana, on mm. Karkurit, Koskinen, Mister 8 ja Mies joka kuoli.

Aarne Lehti

Lue lisää

Aarne Lehti – Showreel

Aarne Lehti on monipuolinen näyttelijä Helsingistä.

Aarne on rakentanut maineensa nousevana lahjakkuutena, joka taitavasti omaksuu monenlaiset roolit. Hän on suorittanut kahden vuoden näyttelijäntaiteen opinnot Laajasalon Opistossa ja täydentänyt osaamistaan opiskelemalla avoimia kursseja Teatterikorkeakoulussa.

Aarnen erottuva ilmaisukyky ja taito muuntautua roolista toiseen tekevät hänestä vaikuttavan näyttelijän, joka herättää hahmot eloon aitoudellaan ja lumoaa yleisön autenttisilla esityksillään. Aarne on erityisesti tunnettu roolisuorituksistaan Jyri Kähösen ohjaamassa ”Kotka 10” TV-sarjassa ja Teemu Niukkasen ohjaamassa ”Jukka Lindströmin Sivuhistoria” komediasarjassa.

Olipa kyse sitten hahmojen sisäisistä konflikteista tai monipuolisten genrejen haasteista, Aarne tuo jokaiseen projektiin virkistävää aitoutta. Hänen vetovoimainen lavallaolonsa saa lisäpotkua ammattitaitoisesta ja yhteistyökykyisestä työskentelyotteesta kulissien takana. Aarne on avoin ja sydämellinen persoona, joka luo hyvän ilmapiirin ja tulee toimeen vaivattomasti kaikkien kanssa.

Juri Silvennoinen

Lue lisää

Juri Silvennoinen on näyttelijä, mainoskasvo, juontaja sekä malli.

Jurin karismaattinen esiintymistyyli ja monipuolinen osaaminen ovat tehneet hänestä suositun ja arvostetun vaikuttajan.

Lisäksi Juri on omistautunut yhteiskunnalliselle hyvälle ja pyrkii vaikuttamaan positiivisesti maailmaan ympärillään.

Juri edustaa monipuolisuutta, karismaa ja ammattitaitoa, mikä tekee hänestä ainutlaatuisen ja inspiroivan osaajan.

Tatu Arminen

Lue lisää

Tatu Arminen – Showreel

Tatu Arminen on monipuolinen ja kokenut näyttelijä, jolla on laajaa kokemusta kotimaisista kameratuotannoista sekä muutamista kansainvälisistä projekteista.

Viimeisten kolmen vuoden ajan hän on näytellyt Luukas-nimistä kokkia Rantabaari-tv-sarjassa, jossa Luukas on yksi sarjan päähahmoista. Rantabaarin ohella Tatu on aktiivisesti esiintynyt muissakin suomalaisissa sarjoissa ja elokuvissa, kuten Helsinki Syndrooman toisella kaudella, Lahti 2001 -sarjassa sekä Koskisen toisella kaudella.

Mainosnäyttelijänä ja -mallina Tatu on tehnyt noin 25 mainosta viimeisen neljän vuoden aikana. Hänen viimeisin mainoksensa oli laivayhtiö TallinkSiljalle keväällä 2023. Tässä mainoselokuva-projektissa Tatu pääsi työskentelemään inspiroivassa monikielisessä tiimissä ja ilmaisemaan tarinaa kameralle näyttelijänä ja mallina, erilaisissa kuvausympäristöissä niin maalla kuin merelläkin.

Tatu Arminen valmistui näyttelijäksi Laajasalon Opistosta toukokuussa 2024. Lisäksi hän on käynyt Heikki Slåenin vetämän kameranäyttelemisen intensiivikurssin keväällä 2023. Tatulla on myös tradenomitutkinto tiimijohtamisen ja yrittäjyyden alalta, jonka hän suoritti TAMK Proakatemiassa vuonna 2022.

Janina Koski

Lue lisää

Janina Koski – showreel

Janina Koski on suomalainen näyttelijä ja malli. Janina on tehnyt rooleja TV-sarjoissa kuten ”Roba” ja ”Sunnuntai lounas” sekä ”Jättekiva”. Kameratyöskentelyn lisäksi Janina on näytellyt esittävän taiteen ensemblessä Nopean Toiminnan Naiset.

Janina on työskennellyt myös kansainvälisille brändeille, kuten näytellyt pääroolin pohjoismaalaisen pankin Resurs Bank mainosfilmissä. Tämän lisäksi Janina on työskennellyt mallina suomalaisille brändeille kuten Valona Design, Tamsilk, Sievi, Matkahuolto.

Scharliina

Lue lisää

Scharliina on 24 vuotias kansainvälinen näyttelijä, laulaja sekä ääninäyttelijä.

Hän on näyttelyt kansainvälisissä projekteissa kuten viimeisimmäksi Netflix elokuvassa ”Avgrunden” elokuvassa.

Suomalaisille tutuksi Scharliina on tullut ”Rantabaari” TV -sarjasta ”Tessan” hahmossa. Sekä ”Onnellan” Tv sarjassa – Hanna Ramzan roolissa.

Hän on näyttelyt kaikkea psykopaatista – Emo tytöstä – diva supermallista – mukavaan Greecepeace tyttöön.

Tämän lisäksi hänellä on rooli englantilaisessa elokuvassa ja ruotsalaisessa Discovery+ sarjassa nimeltä ”Skitsamma”.

Scharliina puhuu äidinkielenä sekä Suomea, Riikinruotsia ja englantia eri murteilla. 

Hänet nähdään myös pian Vares – mtv alkuperäissarjassa.

Kati Kaarila

Lue lisää

Kati Kaarila – Showreel

Kati Kaarila on suomalainen näyttelijä, mainoskasvo sekä malli.

Kati hallitsee helposti erilaiset tunnetilat. Hänellä on kokemusta rooleista useissa suosituissa suomalaisissa televisiosarjoissa, kuten ”Roba”, ”Modernit Miehet”, ”Syke”, ”Sunnuntailounas” ja ”Jukka Lindströmin sivuhistoria”.

Näyttelemisen lisäksi Kati tekee säännöllisesti juontajan ja valmentajan töitä, joten vakuuttava puhuminen ja esiintyminen lavalla ovat hänelle luontevia.

Hän on myös lahjakas laulaja, erityisesti Jazz, Soul, R&B ja Gospel musiikkityyleissä, ja hänellä on lavakokemusta erilaisten musiikkikokoonpanojen kanssa.

Kati edustaa monipuolista ja lahjakasta taiteilijaa, jolla on vankka kokemus eri taiteen ja viihteen aloilta. Hänen monipuoliset taitonsa tekevät hänestä arvostetun ja kysytyn hahmon viihdemaailmassa.

Gene Ho

Lue lisää

Gene Ho on kanadalainen näyttelijä, mainoskasvo sekä malli.

Kielet: englanti, kiina.

Bisher Sawan

Lue lisää

Bisher Sawan on taitava sekä muuntautumiskykyinen näyttelijä. Hän on esiintynyt monissa eri tv- ja nettimainoksissa, mukaan lukien mainokset seuraaville brändeille ja organisaatioille: Nokia, HSL, McDonald’s, Vasemmistoliitto, UNICEF, Sokos hotelli, Atria, K-Rauta, Kampin kauppakeskus.

Bisherillä on laaja kokemus erilaisista rooleista ja tilanteista, mikä tekee hänestä erityisen joustavan ja ammattitaitoisen näyttelijän.

Hänen kykynsä sulautua erilaisiin hahmoihin ja tuoda ne vakuuttavasti esiin tekevät hänestä arvostetun yhteistyökumppanin mainosalan ammattilaisten keskuudessa.

Emilia Hakkarainen

Lue lisää

Emilia Hakkarainen – showreel

Emilia Hakkarainen on näyttelijä ja mediavaikuttaja. Emilia tekee lämminhenkistä ja aitoa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä suomeksi, että englanniksi

Taavi Vuokkovaara

Lue lisää

Taavi Vuokkovaara – showreel

Taavi Vuokkovaara on 39-vuotias näyttelijä ja sirkustaiteilija, jonka erikoisosaamisalueisiin kuuluu ilma-akrobatia, kuten kangas, köysi ja paritrapetsi. Hän aloitti uransa sirkustaiteilijana ja on hionut taitojaan tällä alalla ennen siirtymistään näyttelijäntyön pariin.

Vuokkovaara on tehnyt freelancerina näyttelijän töitä eri teattereissa ja vuosina 2012–2013 hän oli kiinnitettynä Vaasan kaupunginteatteriin. Näyttelijän uransa tueksi hän on suorittanut lisäkoulutuksen ja valmistunut näyttelijäksi. Lisäksi hän on näytellyt televisiosarjoissa, elokuvissa, mainoksissa ja yritysvideoissa.

Taavi on myös osallistunut erilaisille näyttelijäntyön kursseille, kuten Näyttelijäliiton suvirannan kameranäyttelemisen kurssille vuonna 2023, Mari Rantasilan kameranäyttelemisen kursseille vuosina 2022 ja 2023 sekä muihin kursseihin, jotka täydentävät hänen näyttelijäntaitojaan.

Eleonoora Kauhanen

Lue lisää

Eleonoora Kauhanen – Showreel

Eleonoora Kauhanen on valovoimainen ja karismaattinen näyttelijä ja musikaaliartisti Helsingistä. Hän tuli tunnetuksi roolistaan elokuvassa Tytöt Tytöt Tytöt, josta oli ehdolla vuoden näyttelijätulokkaaksi vuoden 2023 Jussi-Gaalassa.

TV-, teatteri- ja musikaalilavojen lisäksi Eleonoora loistaa myös juontajana, ääninäyttelijänä ja mallina ja replikoi sujuvasti niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin.

Viime vuosina Eleonooran on voinut bongata näyttelemästä naispääroolia Dingo-musikaalissa, kuvaamasta uutta kansainvälistä sarjaa Disney + kanavalle tai säteilemässä mm. Cutrinin, Valion ja Fazerin mainoksissa.

Reeta Vestman

Lue lisää

Reeta Vestman on monipuolinen ammattinäyttelijä, joka hallitsee laajasti eri tyylilajeja, kuten epookkidraamaa, musikaalia ja komediaa aina tragedioihin asti. Hän on suorittanut näyttelijäntutkinnon arvostetussa Royal Academy of Musicin musiikkiteatteriosastolta sekä suorittanut musiikin maisterin tutkinnon Sibelius-Akatemiasta.

Viimeaikaisiin kamerarooleihin kuuluvat esiintymiset sarjoissa kuten ”Modernit Miehet” (roolissa Anneli), ”Elokuvan Sydämessä” (Lola), ”Syke” (Linda) sekä elokuvissa ”Luokkakokous 3” (roolissa Hohtokaksonen) ja ”Metsäjätti” (Sirpa).

Lisäksi Reeta on näytellyt lukuisissa teatterirooleissa, muun muassa päärooleja musikaaleissa kuten ”The Sound of Music”, ”Saturday Night Fever”, ”Rocky Horror Show”, ”Evita”, ”Kakola”, ”Tästä asti aikaa”, ”The Last 5 Years”, ”Honeymoon in Vegas”, ”Something Rotten”, ”Murhan ja Rakkauden käsikirja Herrasmiehille” sekä ”Kalevala the Musical” New Yorkissa (albumi oli mukana Off-Broadwaylla ja Grammy-kisoissa). Hän voitti Teatterinna 2023 – Vuoden näyttelijä -palkinnon roolistaan Hilda suurmusikaalissa ”Huomenna minä lähden”, jonka on ohjannut Kari Heiskanen. Lisäksi Reeta on näytellyt useissa puhedraamoissa, kuten ”Ronja Ryövärintytär”, ”Aktiivimalli”, ”Ylpeys ja ennakkoluulo” sekä Sofi Oksasen tragediassa ”Puhdistus”, jossa hän esitti nuoren Aliiden roolin.

Reeta, joka rakastaa vauhtilajeja ja on harrastanut laskuvarjohyppyä, tuo ammattimaisen tanssitaidon rooleihinsa ja nauttii fyysisistä haasteista. Hän on natiivi englannin kielen puhuja ja hallitsee sekä britti- että amerikanenglannin. Lisäksi hän on näytellyt sujuvasti myös ruotsiksi, ranskaksi ja saksaksi.

Jane Hölsö

Lue lisää

Jane Hölsö – showreel

Jane Hölsö on suomalainen näyttelijä, jonka intohimona on tarinoiden kertominen sekä näyttämöllä että ruudulla. Hän on työskennellyt monissa televisiosarjoissa, kuten ”Kylmä Syli”, ”Kakarat” ja ”Maria Kallio”, tuoden rooleihin oman persoonallisen näkemyksensä.

Uransa aikana hän on tehnyt useita replikoivia sivurooleja, jotka ovat mahdollistaneet monipuolisen näyttelijän polun. Lisäksi Hölsö työllistyy juontajan ja ääninäyttelijän töillä, tuoden äänensä erilaisiin projekteihin.

Hän on tehnyt Speden Naisen Logiikka -komediaa vuodesta 2021 lähtien kierrellen Suomea eri teattereissa.  Hölsö on intohimoinen ja halukas luomaan viihdyttäviä ja mieleenpainuvia hetkiä yleisölle, olipa kyseessä sitten televisio, teatteri tai ääninäytteleminen.